HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott arany iPhone, egy új médiahack

ferenck 2013.09.30. 11:30

Az iPhone 5S egyik újdonsága, hogy aranyszínben is forgalmazzák. Mivel a világ számos pontján már megvásárolható, beindult a szokásos őrület: hatalmas sorok kígyóznak Apple boltok előtt, sokan ott éjszakáznak, hogy az elsők között szerezzék be az imádott darabot…

goldiphone1.jpg

Őket fricskázza meg a média és a technológia mindenhatóságát folyamatosan megkérdőjelező, többek között örök időkre ingyen internetet követelő new yorki Free Art & Technology Lab (F. A. T.).

goldiphone2.jpg

A türelmesebbeknek, a magukat a lélekölő sorbanállástól megkímélőknek az F. A. T. egyik művésze, Addie Wagenknecht szórakoztató alternatívát, a 3-astól az 5S-ig bezárólag, minden készülékhez jó arany iPhone-t, pontosabban egy, a klasszikus bunkofonokat idéző behemót tokot kínál. A Creative Commons alatt licenszelt darab 3D-s tervfájljai az F. A. T. honlapjáról letölthető, és ha megvagyunk vele, a négy darabból álló tok könnyen kinyomtatható.

Címkék: médiahack művészet iPhone

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr245530190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása