HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tervezzen iPhone 5C tokot!

ferenck 2013.09.13. 08:30

A Massachusetts állambeli Cambridge egyik startupja, a Matter.io eredeti ötlet kivitelezésén dolgozik – lényege, hogy a user a böngészőből tervezhet, oszthat meg és nyomtathat ki 3D modelleket. A tartalomkészítésre és szerkesztésre kitalált alkalmazás, a MatterRemix használata ugyanolyan egyszerű, mint egy Instagram- szűrőé.

matter2.jpg

Új technológiájuk kidolgozásába a közeli MIT és a Cornell Egyetem mérnökei is besegítettek. A modellező eszköz lehetővé teszi, hogy több alapmodell közül válasszunk, majd 3D effektusokkal és szöveges megoldásokkal személyre szabjuk, „remixeljük” azt. Utána a tervet ingyen letölthetjük és ki is nyomtathatjuk.

matter1.jpg

A Matter.io-t az Apple kedden bejelentett iPhone 5C-je ihlette meg. Rögtön el is készítettek és az internetre feltettek több 5C tokot. A tokok az alkalmazással – inkább egyfajta bétaverzióval – egyéni ízlésünk szerint módosíthatók. A MatterRemix, a c cég első kereskedelmi terméke valamikor az ősz folyamán lesz teljesen kész.

Címkék: iPhone 3D modellezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr225509266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása