HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Isztambulban megnyílik az első török 3D printing áruház

ferenck 2013.08.02. 08:30

Szeptember 3-án Isztambul Camlica kerületében nyit ki Törökország első 3D nyomtatásra specializálódott boltja, a 3Dörtgen. Az alapító Furkan Bakir az építőiparban és az autókereskedelemben eltöltött 35 év után családjával közösen döntött úgy, hogy az „innovatív, kreatív és forradalmi” 3D printingbe fektet be.

A kávézóval együtt 200 négyzetméteres áruházban desktop nyomtatók (a Solidoodle valamennyi gépe, Up Plus 2 és a 3D Systems Cube-ja) és kiegészítők árusítása mellett különféle szolgáltatásokat is terveznek: 3D szkennelés, profi nyomtatás stb. A látogatók kipróbálhatnak tervezőszoftvereket, tesztelhetnek 3D-s bővítettvalóság-szemüvegeket.

turkey.jpg

A kiskereskedés mellett nyílik meg Törökország első FabLab-je is. Bakir szoros együttműködést szeretne – workshopok, gyerekműhelyek, tanfolyamok és más események közös szervezését. Elmondta, hogy a FabLab-nek adományoznak egy Solidoodle nyomtatót.     

„Azt akarjuk, hogy bárki hozzáférjen a technológiához. Erősen hiszek a 3D nyomtatás és a digitális gyártás lehetőségeiben. Célunk, hogy a 3Dörtgen olyan hely legyen, ahol az emberek összegyűlnek, közösen tanulnak és alkotnak” – nyilatkozta az alapító.

Címkék: trendek FabLab 3D printing store

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr775438573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása