HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Élethű Van Gogh másolatok

ferenck 2013.07.23. 11:30

Az amszterdami Van Gogh Múzeum és a FUJIFILM Belgium a Relievo projekt keretében 3D technológiákkal (szkennelés, digitális képalkotás, nyomtatás) elkészítette néhány Van Gogh remekmű (Mandulavirágzás, Napraforgók, Szüret, Búzamező viharos ég alatt, Boulevard de Clichy) élethű, az eredeti mérettel, színnel, fényerővel és textúrával azonos másolatát.

vangogh2.jpg

A festmények a hongkongi az Öböl Galériában július 16. és augusztus 4. között tekinthetők meg, darabonkénti áruk 25 ezer euró. A tervek szerint más ázsiai nagyvárosokat – Pekinget, Szingapúrt, Tokiót – is „célba vesznek” a képekkel.

van gogh.jpeg

A Relievo egyedi reprodukciós folyamat (reliefography), amellyel nemcsak a festményeket, hanem hátsó oldalukat is újraalkotják – az évek folyamán odakerült címkékkel, bélyegekkel, pecsétekkel stb. Az eredmény bíztató, mivel a képeket a Van Gogh Múzeum kurátorai hivatalosan is jóváhagyták.

Címkék: művészet reprodukció Van Gogh

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr125419164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása