HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kiállítás a 3D nyomtatás történetéről

ferenck 2013.07.22. 08:30

Az Egyesült Államok Nemzeti Additív Gyártási Innováció Intézete (NAMII) és más szervezetek közreműködésével az Ohio állambeli Youngstown McDonough Művészeti Múzeumában június 14. és augusztus 2. között különleges (és ingyenes) kiállítást tekinthetnek meg a látogatók: az „Ötletek újraformálása és találékonyság a 3D nyomtatásban” az egyre népszerűbb gyártótechnológia történetét eleveníti fel.

3d history.jpg

A négy teremből háromban szövegek, képek és videók mutatják be a múltat, jelent és jövőt. A 3D nyomtatást leginkább a negyedikben, az „innovációs alkotótérben” – tulajdonképpen egy laboratóriumban – lehet megismerni, ahol a printerek működés közben láthatók, a kreatív tevékenységből bárki kiveheti a részét. Annyit kell tennie hozzá, hogy előzetesen regisztrál.

3dhistory2.jpg

A szervezők szándéka, hogy a közvélemény figyelmét felhívják a világunkat átalakító technológiák egyikére, és konkrét példákon keresztül mutassák be a benne rejlő lehetőségeket.

Címkék: trendek kreatív művészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr15417247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása