HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

2B3D – Budapest 3D Printing Days, június 11-16.

ferenck 2013.06.06. 11:30

Június 11. és 16. között, jövő keddtől vasárnapig, minden nap 15:00-től 20:00 óráig, a Design Terminálban (Budapest V. kerület, Erzsébet tér 13.) kerül megrendezésre a Design Terminal és a FreeDee Printing Solutions által szervezett 2B3D – Budapest 3D Printing Days.

A rendezvénysorozat arra a kérdésre igyekszik választ adni, hogy hogyan változtatja meg a jövőnket a 3D nyomtatás. A hat nap alatt a technológia lehetőségei, gazdasági és tudományos hatásai kerülnek bemutatásra, kiállítással, 3D nyomtató bemutatókkal, workshopokkal. A megnyitó kedden, 17.30-kor lesz, Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára tartja; Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminal stratégiai igazgatója köszöntőt mond. Utána következik a Mobilitás és Multimédia Klaszter – interaktív 3D nyomtató és szoftverbemutatóval egybekötött – TechShow díjátadója.

A workshopok 16:00 és 17:30, az előadások és kerekasztal-beszélgetések 18:00 és 19:30 között kerülnek sorra szerdától szombatig, míg a vasárnapi program a tervezők 18:00 és 19:30 közötti meetupja. A programok tematikus bontása a következő: szerda az orvostudományé, csütörtök és vasárnap a design- és építészeti („kreatív”) alkalmazásoké, péntek az üzleti lehetőségeké, szombat az iparé.

A FreeDee és a Fablab Budapest szerdán és szombaton tart workshopot, amelyek keretében a MakerBot és a Cube gépekkel ismerkedhetnek az érdeklődők. Simó György pénteken („3D desktop forradalom”), Kömlődi Ferenc szerdán („3D nyomtatás trendkutatói szemmel”) tart előadást. A szombat esti kerekasztal-beszélgetést Kömlődi Ferenc moderálja.

A 2B3D-n a következő cégek és felsőoktatási intézmények vesznek részt: BME Polimertechnika Tanszék, Catalyst, FreeDee Printing Solutions, Leonar3Do, Kitchen Budapest, MOME, Parametric-Art, Protokat, Rapid3D, Varinex.                  

A rendezvénysorozaton a kiállításon, az előadásokon és a workshopon való részvétel ingyenes, utóbbihoz regisztráció szükséges. A FreeDee és Fablab Budapest szerdai workshopjára már nem lehet jelentkezni, a szombatira viszont még van 2 hely, itt lehet regisztrálni.

Az érdeklődők szerdától péntekig részt vehetnek a TEDGlobal 2013 konferencia (Edinburgh) péntek kivételével regisztrációhoz (szerda, csütörtök) kötött élő közvetítésén.

A rendezvénysorozatról naponta beszámolunk, ismertetjük a részletes másnapi programot.

2b3d.jpg

Címkék: MakerBot Cube FreeDee Budapest 3D Printing Days

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr475346136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása