HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D modellek eBay-szerű piactere?

ferenck 2013.05.02. 11:30

A 3D modellek piactereként működő, ökoszisztéma kialakításán munkálkodó, 2011-ben indult CGTrader.com újratervezett és extrákkal kiegészített rendszere gördülékenyebbé teszi nyomtatásra és design projektekhez készített modellek adásvételét. Könnyebb lett a keresés, jobb a szűrés.

cgt1.jpg

A vásárlók most már ajánlatot is tehetnek a kiválasztott modellre, amit a tervező vagy elfogad, vagy nem. Beindul az alkudozás. Az alkotó az összeg 90 százalékát kapja meg. A CGTrader.com koncepciója: minél többet kap belőle, terveit annál olcsóbban, az eddigi tapasztalatok alapján 20 százalékkal kedvezőbb áron tudja értékesíteni. Logikusnak tűnik, hogy idővel más platformokon kereskedők is átmennek a CGTraderre.

„Az iparágban eddig is voltak Amazon.com-ok, de eBay még nem” – nyilatkozta Marius Kalytis, a CGTrader.com ügyvezető igazgatója. – „Az alkudozás lehetősége feltehetően több vásárlót vonz ide. Ha több a vásárló, a tervezők is többet adnak el. Bízunk benne, hogy az egész 3D ipar profitál belőle, és a piac is bővülni fog.”

cgt2.jpg

Címkék: trendek gazdaság eBay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr395222601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása