HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Divatosak a steampunk kockák

ferenck 2013.04.25. 11:30

A Roundtable Productions (Orlando) gyönyörű darabjai után a rajongók és az érdeklődők újabb steampunk kockát szerezhetnek be. A Shapeways oldalán megvásárolható darabot a Maundy nicket használó designer, Alexander Maund tervezte.

maundy1.jpg

A még mindig trendi steampunk lényege a „mi lehetett volna, ha” jellegű, múltból induló jövőábrázolás – fiktív találmányokkal, a gőzgépek és Viktória királynő korát idéző, technológiaorientált esztétikával. Az első steampunk regényt a William Gibson, Bruce Sterling szerzőpáros jegyezte (A gépezet, 1990).

Maundy nyomtatott kockája 28 fogaskereket tartalmaz. A szerkezet beindításához elég egyetlen kereket megforgatni. Ha kettővel tesszük ugyanezt, a mozgások sokkal egyenletesebbek lesznek.

maundy2.jpg

A kocka nemcsak játék, hanem praktikus íróasztaldísz is: kisebb tárgyakat tárolhatunk benne. A fedelet a kerekek elforgatásával nyitjuk ki és zárjuk be.

Címkék: design divat steampunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr485220293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása