HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás amerikai középiskolákban

ferenck 2013.04.23. 11:30

Barack Obama elnök januári évértékelőjében kitért a 3D nyomtatásra, és a technológia népszerűsítését prioritásként határozta meg. A tervek között szerepel, hogy minél több iskoláskorú is megismerje.

Az elnök elképzeléseit igazolja, hogy a 3D nyomtatást kezdik figyelembe venni tantervek kidolgozásánál. A japán Nippon Television riportfilmet is készített a témáról: a Virginia állambeli Buford középiskolában felvett műsorban bemutatták, hogy a tudomány és technológiai iránt érdeklődő 12 és 18 év közötti tanulók műanyagból és papírból készült hangfalakat nyomtattak ki, amelyeket maguk terveztek CAD programokkal.

charlottesville1.jpg

A Buford középiskolai kezdeményezés átfogó program része: a Piedmont Virginia Community College és a Virginia Egyetem kezdeményezésében a Charlottesville középiskoláiba járó 3900 diákkal meg akarják ismertetni az új gyártótechnológiákat. A tervek között „laboratóriumiskola” alapítása is szerepel.  Bíznak benne, hogy programjuk országos szinten, a Nippon Television riportere pedig abban, hogy Japánban is követőkre talál.

charlottesville2.jpg

Címkék: trendek oktatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr985217457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása