HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tizenkét éves kisfiú nyomtatott sakkfigurái

ferenck 2013.03.19. 11:30

A tizenkét éves Ruben Curiel nemcsak a sakkért rajong, de tervezni is szeret. Például a megszokottnál nagyobb királyt, bástyát, futót stb.

ruben.jpg

Egy Cube 3D nyomtató büszke tulajdonosaként a Cubify Invent online tanfolyamon a gépkezelés rejtelmeinek elsajátítása mellett a designba is beletanult, és két hét leforgása alatt sakkfigurákat tervezett, majd nyomtatott ki. A szokásos fekete mellett a zöld ugyan meghökkentő szín, de a formák mindenképpen eredetiek.

ruben2.jpg

Terveit anyagi ellenszolgáltatás nélkül bárkivel megosztja, 3D printerrel rendelkező személyek ingyen kinyomtathatják a figurákat. Ha valaki a Cubify szolgáltatását veszi igénybe, Ruben a szegénység ellen küzdő Kiva.org nonprofit humanitárius szervezetnek ajánlja fel a nyomtatásból származó összes bevételét.

Címkék: design hobbi Cubify

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr185143923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása