HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tizenöt éves feltaláló

ferenck 2014.07.15. 08:30

Az infokommunikációs és más csúcstechnológiák töretlen fejlődése demokratizálódást is jelent: a folyamatos áreséssel és a felhasználói kör bővülésével egyre többeknek adatik meg a lehetőség, hogy új alkalmazásokat, szoftvereket írjanak, eredeti készülékeket alkossanak. Az innovációból nemcsak a világhálón felnőtt, hanem a most felnövő generáció, gyerekek is kiveszik a részüket.

Fejlesztenek, céget alapítanak, mint például a Los Angeles közeli Manhattan Beachen élő tizenöt éves Thomas Suarez. Többször szerepelt tech hírekben – négy éve kezdett el iPhone appokat fejleszteni, tartott már TED előadást, saját Google Glass programot írt, CarrotCorp néven önálló céget is jegyez.

suarez.jpg

Közben beleszeretett a 3D nyomtatásba, New Yorkban meglátogatta a MakerBot legnagyobb boltját, ahol Bre Pettis igazgatóval is elbeszélgetett. Jelenleg egy printert fejleszt, amelyet szabadalmaztatni fog, az oltalmi kérelmet már beadta. Elmondása alapján újgenerációs gépe megbízhatóbb és tízszer gyorsabb lesz a mostaniaknál.

„A gyorsaság a kulcs” – vallja Suarez, akivel a BBC is készített videointerjút.

Címkék: szabadalom innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr26475445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása