HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Love me tender nyomtatott pasztilla Valentin-napra

ferenck 2024.02.15. 08:00

Az olasz multinacionális élelmiszeripari (tésztagyártó) vállalat, a Barilla Csoport 3D nyomtatással készült pasztilla brand-je, a Blue Rhapsody különleges darabokal rukkolt elő a szerelmesek ünnepére, Szent Valentin napjára.

Exkluzív pasztilla-kollekcióval mutattak be a nevezetes ünnepre: az édességek 3D tésztaformák, nevük pedig a mindenkiben érzéseket megmozgató Love me tender és a szerelem római istenének Ámornak a másik (vágyat jelentő) neve, Cupid.

3dnyomtatas_valentinnap.jpg

A vörös pasztillaköltemények gyönyörűen mutatnak, tökéletes kellékei egy gyertyafényes romantikus estének, csábító és vágykeltő miniatűrdesszertek, eredeti és az érzelmekre ható ajándékok.

A Love me tender a „love” szóval kísért vörös darab. Két részből, megtöltendő tésztaszívből és a szóból áll, kellemes ízvilággal. A Cupid nem kevésbé elegáns búzadara-szív, és miután megtöltöttük, rögvest falatkányi étvágy-gerjesztővé alakul át.

3dnyomtatas_valentinnap0.jpg

Chefek és szerelmesek a szívformájú pasztillával valóban egyedi ajándékkal kedveskednek vásárlóiknak, kiválasztottjuknak. Különleges módja érzelmek kifejezésének, és nagy szerencsére nemcsak a szem számára jelentenek élvezetet. Azzal töltjük meg őket, amivel akarjuk, és a dekorációhoz is kedvenc összetevőinket használhatjuk.

A Blue Rhapsody 2022 óta kínál 3D nyomtatással készült pasztillákat. Tizenkét egyedire kialakított nagyobb darabot huszonöt és harmincöt dollár között árulnak. A mennyiség néhány tálkához elég is.

Az árfekvés alapján az édességek az egyedi ételeket, az evést érzékszervi élményként kínáló éttermek, chefek dolgozhatnak majd a pasztillákkal.

A projekt kilenc éve, 2015-ben, az Okos paszta – 3D formákkal, a Barilla által szervezett versenyként indult.

Címkék: édesség sütemény

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2618325987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása