HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

2013 óta több mint kétmillió beültetést gyártott egy ír vállalat

ferenck 2023.06.01. 08:00

Az orvosi termékeket gyártó ír óriáscég, a Stryker 2022-re vonatkozó beszámolójában közölte, hogy 2013 óta egymilliónál több cement nélküli Tritanium térdprotézist nyomtattak. Ha ehhez a számhoz hozzáadjuk a cég LinkedIn felmérést, amely alapján egymilliónál több – mindenféle – nyomatot készítettek, egyértelmű, hogy már kétmilliónál több printelt beültetésnél tartanak.

A Stryker printelt termékei saját Tritanium márkanéven szerepelnek, és a térd- mellett legalább három gerinc-implantátum is a brand-hez tartozik.

3dnyomtatas_titan_6.jpg

A vállalat teljes mértékben elkötelezett az additív gyártás egészségügyi alkalmazásai mellett. Meghatározó szerepet játszik bennük, amellyel jelentős mértékben segíti orvosok, ápolók és a szektor szolgáltatóinak a tevékenységét. A robotika és más digitális technikák integrálásával, sokat tesz termékek személyre szabásáért, és ezzel a betegközpontú gyógyászat további fejlődéséért.

A Stryker egészségügyi részlegének komoly erősítést jelentett a kommunikációs és a munkafolyamatot optimalizáló platformot, hardvert és szoftvert fejlesztő kaliforniai Vocera akvizíciója, mert így komplex hálózati megoldásokat tudnak kínálni.

Emellett a nagyvállalat világszerte nyitott innovációs központokat, köztük egy új írországi gyártóüzemet, amelyekkel az eddigieknél is gördülékenyebbé teszik a kommunikációt, termékek előállítását, és megerősítik vezető pozícióikat. A Mako Oktatási Központot Japánban, a Globális Technológiai Központot Indiában, a K+F Laboratóriumot Ausztráliában alapították.

A fenntartható fejlődés kitüntetett szerepet játszik a vállalat tevékenységében, 2022-ben csatlakoztak is a globális Zöld Additív Gyártás Kereskedelmi Egyesülethez. A szervezet célja a környezetbarát szempontok érvényesítése a 3D nyomtatásban, a hasznosságukra vonatkozó iparágon belüli és oktatási tájékoztatás, hogy minél többen tisztában legyenek a technológia „zöld” természetével.

Címkék: egészségügy ipar implantátumok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7018134880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása