HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Növekednek a Stratasys bevételei

ferenck 2022.08.10. 08:00

A Stratasys idei második negyedévi bevételei (166,6 millió dollár) 13,3 százalékos növekedést jelentenek 2021 azonos periódusához képest, sőt, az elmúlt négy évben most érték el a második legmagasabb második negyedévi bevételeket.

A növekedés legfőbb motorja a tömeges gyártásra alkalmas rendszerek, az új Origin P3 és a H350 SAF értékesítése. Ezen a területen 29,2 százalékkal teljesítettek jobban, mint 2021-ben, de 2019 azonos periódusával összevetve is 9,7 százalék a növekedés.

3dnyomtatas_stratasys_11.jpg

Yoav Zeif vezérigazgató érthetően elégedett.

„Vezető pozíciónkat stratégiai kezdeményezéseink megvalósításával, gépeink a Fortune 500-hoz tartozó gyártólétesítményekben történő folyamatos hozzáférhetőségével, a hozzáférhetőség bővítésével erősítjük. Polimeralapú additívgyártás-ökoszisztémánkkal továbbra is kategóriájában a legjobb, teljeskörű 3D nyomtatási lehetőségeket kínálunk. Bővítjük az anyagválasztékot, az end-to-end szoftvereket és a csúcsminőségű szolgáltatásokat. Jól állunk a beszállítási lánc és a globális infláció okozta problémák kezelésében” – nyilatkozta.

A jelenlegi piaci körülmények (covid hatása, valutaárfolyamok ingadozása, infláció, beszállítói lánc akadozása), valamint azoknak a harmadik és negyedik negyedévre gyakorolt várható hatása miatt a cég átírta az éves bevételekkel kapcsolatban várt számokat: míg a korábbi becslésben 685 és 695 millió dollár közötti összeg szerepelt, addig a legújabban 675 és 685 millió közötti.

Ezek a számok 2022 második felére levetítve kb. 6-7 százalékos növekedést jelentenek 2021-hez képest. A negyedik negyedévben hagyományosan több a bevétel, mint a harmadikban.

A működtetési költségek éves szinten 18-ról 23 millió dollárra emelkednek. Az emelkedés a bevételeket is természetesen növelő új befektetéseknek tudható be.

Címkék: trendek polimer Stratasys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2517903693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása