HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Minden termékben és minden régióban nőttek a Stratasys bevételei

ferenck 2021.09.23. 08:00

A 3D nyomtatás fejlődését, terjedését többek között olyan tények bizonyítják, mint a terület egyik főszereplője, a Stratasys 2021. második negyedévi pénzügyi jelentése. A számok magukért beszélnek, a 147 millió dollár teljes bevétel 25 százalékos növekedés az előző év – a pandémia miatt lezárásokkal sújtott – azonos periódusához képest.

Minden szektorban és minden régióban növekedés volt – állapította meg elégedetten Yoav Zeif vezérigazgató. Kiemelte, hogy a gyártásra történő összpontosítással növelték a technológia vonzerejét, szoftverrészlegük a bevételeket ösztönző és az ökoszisztémát bővítő partnerségekkel gyarapodott, orvosi és fogászati kínálatukkal pedig még markánsabban jelen vannak az egészségügyben.

3dnyomtatas_stratasys_6.jpg

„A 3D nyomtatás most megy át a prototípuskészítésből a tömegtermelésbe, és az elkötelezettségünkkel, hogy a polimeralapú printelésben mi legyünk az elsőszámú választás, a változás legfőbb haszonélvezői lehetünk. Különféle technológiákba, anyagokba, szoftverekbe és tehetségekbe invesztálva, igyekszünk növelni a következő években a piaci részesedést, a bevételeket, a fenntartható profitot” – magyarázza Zeif.

A mostani piaci lehetőségekre alapozva, nem számolva a járvány miatti újabb gazdasági visszaeséssel, a harmadik negyedévben, 2020 azonos periódusával összehasonlítva, a cég 17-18 százalékos növekedéssel számol. A negyedik negyedévtől még többet várnak, egyelőre viszont nem számszerűsítették, hogy mennyivel.

Az egész éves működtetési költségek becslések alapján, 2020-hoz képest 30 millió dollárral emelkednek, ami részben a teljes munkaidőben dolgozó alkalmazottak január 1-én kezdődött visszatérésével magyarázható.

Számításaik alapján 2022-ben az ideinél is nagyobb lesz a növekedés, mostani befektetéseik hosszútávon térülnek meg. A negyedév egyik legfontosabb eseménye, a J5 MediJet orvosi printer piacra dobásával pozícióikat tovább erősítették az egészségügyben. Más felvásárlásokkal és fejlesztésekkel a 3DP-alapú digitális tömegtermelésben léptek előrébb.

Címkék: trendek üzlet cégek Stratasys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr4316651250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása