HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jelenlegi állás szerint meg lesz tartva a Formnext 2020

ferenck 2020.05.26. 08:00

Az esemény szervezői úgy számolnak, hogy a tervek szerint, november 10. és 13. között tartják meg Frankfurtban a Formnext 2020-at, az additív és a modern ipari gyártás legnagyobb éves seregszemléjét. Gőzerővel ötletelnek, dolgoznak a biztonság megteremtésén.

„Meg vagyunk győződve a fizikai kiállítás egyedi értékéről és előnyeiről. A digitális interakció ugyan soha nem fogja helyettesíteni a szemtől szembeni kapcsolatot, viszont sokkal nagyobb léptékű, mint akár csak hetekkel ezelőtt is gondoltuk” – jelentették ki.

3dnyomtatas_formnext.jpg

Pontosan ezért tanulmányozzák a digitális opciókat is. A kiállítóknak lehetőségükben áll anyagaik online prezentálása. Már dolgoznak az erre legalkalmasabb módszereken, platformokon. Ha esetleg akkor sem tudjuk még átlépni a határokat, szükség is lehet rájuk. A német kormány viszont május 5-én bejelentette: a kereskedelmi vásárok nem tartoznak az egészségügyi szempontból különösen veszélyes és kockázatos rendezvények közé.

A bejelentés bizakodásra ad okot, és november különben is messze van még. Nem csak a vásárnak, hanem az egész gazdaságnak jót tesz egy ilyen kormányzati döntés.

„A kereskedelmi bemutatók az ipari innováció és értékteremtés hajtóerői. Sok iparág és szektor többhónapos leállása után most ez különösen így van” – nyilatkozta Sascha F. Wenzler, a Formnext igazgatóhelyettese.

A szervezők számára a kiállítók, a vendégek és az alkalmazottak egészsége a legfőbb prioritás. A Frankfurti Vásár vezetőségével közösen keresik az erre vonatkozó legmagasabb szintű és minőségű szabványokat: kevesebb legyen a látogató, ne alakuljanak ki sűrű csoportok, szigorú kontaktkutatás, higiéniai szabályok. Ezeket az érintett hatóságokkal koordinálják, a helyszínen pedig igyekeznek majd hiba nélkül alkalmazni.

Egy biztos: a fizikális és a digitális/virtuális arányos kombinációja a bemutató sikerének titka. A nyomtatókat és a nyomtatási folyamatokat jobb a helyszínen, saját szemünkkel látni, ami idén privilégium és persze valamelyest kockázat is lehet. Nyilván kevesebben lesznek, mint az elmúlt években.

Címkék: koronavírus Formnext

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9315695420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása