HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jó eséllyel találnak munkát a 3DP szakértők az Emírségekben

ferenck 2018.02.28. 08:30

A Robert Walters nemzetközi munkaügyi tanácsadó közép-keleti részlegének felmérése alapján az Egyesült Arab Emírségek munkaerőpiacán sales-esek, marketingesek, jogi és pénzügyi szakemberek a legkeresettebbek idén. A cég előrejelzése szerint a 3D nyomtatás, a blokklánc, a kiterjesztett és a virtuális valóság (AR, VR) és más jövőorientált infokom technológiák specialistái a következő hullám, hamarosan irántuk lesz a legnagyobb kereslet.

A 3D nyomtatás dinamikusan fejlődik a régióban, elsősorban Dubaiban. A légjármű-ipartól az útépítésig, rendőrautóktól lakónegyedekig, szinte minden látványos területen alkalmazzák vagy tervezik alkalmazni az additív gyártást. Az egészségügyre szintén komoly hangsúlyt fektetnek, a betegek és rászorulók nyomtatott fogakat, hallókészülékeket, különféle műszereket, kötéseket, művégtagokat kapnak vagy hamarosan kaphatnak a kezelés részeként. Az Elektromosság és Vízügyi Hatóság főként drónkutatással és addiktív gyártómegoldások kikísérletezésével foglalkozó 3DP k+f laboratóriumot szándékszik építeni 2020-ban.

3dnyomtatas_uae.jpg

Visszatérve a munkaerőpiacra, a beszámoló 2018-ra 1 százalék átlagos fizetésemelkedést prognosztizál, a csúcsszakmákban azonban ennél több várható.

Az anyag legérdekesebb része a következő években gyorsan szaporodó digitális munkakörökkel foglalkozik.

3dnyomtatas_uae0.jpg

„A digitális munkakörök, különösen a feljövőben lévő technológiákhoz, adatelemzéshez, mesterséges intelligenciához, nano- és biotechnológiához, 3D nyomtatáshoz kapcsolódók jobban alkalmazkodnak a technológiai diszrupcióhoz. Ezen oknál fogva az érintett munkakörökre nagyobb lesz az igény, és ez az igény határozza meg a fizetéseket is” – nyilatkozta Ali Matar, a LinkedIn Közép-Kelet és Észak-Afrika igazgatója.

A helyi munkaerő-toborzással foglalkozó szakemberek a sokoldalúságot jelölték meg legversenyképesebb adottságként. Cégeknél fontos, hogy nemek, bőrszín, állampolgárság, életkor és végzettség szempontjából a legváltozatosabb csapatokat alakítsák ki, mert ebben látják a munkakultúra és a pénzügyi teljesítmény javulásának kulcsát. Eredményesebbnek, innovatívabbnak és lelkesebbnek tartják a változatos munkacsapatokat.

Címkék: trendek jövő felmérés Dubai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8613640238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása