HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Egyre nagyobb a fémnyomtatás iránti igény

ferenck 2016.08.15. 11:30

Az elmúlt hetekben jelentek meg a 3DP cégek idei első féléves eladási statisztikái, és a számok felettébb ellentmondásosak. A desktop piac kicsit gyengébben teljesít, a két vezető vállalat, a Stratasys és a 3D System módosított is a stratégiáján. Ezzel szemben a fémnyomtatás kiváló eredményeket produkált.

slmsolutions.jpg

Egyik legjobb példája a lübecki SLM Solutions. A cég az utóbbi években különösen sikeres volt, a repülőgépipartól az energiaszektorig, az egészségügytől az autógyártásig számos vállalattal működik együtt, ad el nekik printereket. Májusban például az Audi vásárolt tőlük egy háromméteres SLM 280HL gépet. Az Audi mellett további 55 gépüket rendelték meg, ami második negyedéves viszonylatban 105, félévesben pedig 85 százalékos növekedés, idei összesített eladásuk 33,5 millió euró. Ugyanannyi, mint 2014-ben egész, 2015-ben háromnegyed év alatt volt. Ha a trend folytatódik, 2016-ban akár 85-90 milliós bevételt is produkálhatnak.

slmsolutions0.jpg

A dinamikusan fejlődő és a szakterület egyik meghatározó szereplőjévé vált SLM Solutions jól szemlélteti a fémnyomtatásban rejlő lehetőségeket, és hogy egyre jobban nő a fémprinterek iránti igény.

Címkék: trendek fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8910410628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása