HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtassunk világvégi háborúsjátékot!

ferenck 2016.04.25. 08:30

A Mad Max sokakat inspirált, köztük a barcelonai David Martínezt és Matías Parraguést, a 28 milliméteres posztapokaliptikus Thunder Chrome táblásjáték két kitalálóját is.

A 3D nyomtatásra tervezett játék látványa valóban a világvége utáni időket idézi.

„Azt akarjuk, hogy a modellt könnyen ki lehessen nyomtatni és összeszerelni. Ehhez kell a támogatás. Azért szeretnénk bővíteni a modellek körét, hogy a pusztulás földjén felépítsük a lehető legvadabb posztapokaliptikus várost” – írják Kickstarter-kampányukhoz.

thunderchrome.jpg

A játékhoz térképet, hullákat és más elemeket is mellékelnek. Moduláris, azaz az elemek, omladozó épületek és falak stb. tetszés szerint rendezhetők, összeilleszthetők, szétszedhetők. Világvége ide, világvége oda, a látványnál azért valósághűségre törekednek. Már amennyire valósághű a posztapokaliptikus közeg: van benne műhely, elhagyatott színház, olajfúró torony és a Mad Max Igazság csarnoka is, a Thunderdome minden őrületével együtt: harccal, gyilokkal, kannibalizmussal stb.

Címkék: játék Kickstarter játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr478658730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása