HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jegygyűrű másként

ferenck 2016.02.01. 11:30

Charles-Oliver Roy, ipari mérnök forradalmasítni akarja az ékszerészetet. Első lépésként startupja, a Vowsmith teljesen új módszerrel tervez jegygyűrűket.

A gyűrűt a cég honlapján vásárolhatjuk meg, jövendőbelink ujjlenyomatával tehetjük személyes ékszerré.

Az ujjlenyomatot 2D-ben kinyomtatjuk, leszkenneljük, majd feltöltjük a honlapra. Roy és csapata paraffinos viaszöntéssel, a 3D Systems speciális Projet MJP printerével alakítja ki az eredeti ujjlenyomattal egyező végleges formát.

ring.jpg

A fogyasztó elejétől a végéig beleszólhat a tervezésbe, kiválasztja az anyagot és a gyémántot, és saját pénztárcájának megfelelően alkot valami eredetit. Az egész folyamat automatizált és akár 72 óra alatt kivitelezhető.

Roy idén 4-5 ezer jegygyűrű értékesítésével számol, jelenlegi forrásaikat figyelembe véve összesen kb. 50 ezret képes legyártani.

ring1.jpg

Szerinte a Vowsmith nemcsak az ékszerészeti forradalom előharcosa lehet, hanem az általánosabb fogyasztói értékváltásnak is része: az 1983 és 2001 között született „ezredfordulós generáció fáradt és beteg attól, hogy minden nap ugyanazt a levest kapja. Személyiségüket tükröző saját termékeket akarnak. Ez a generáció alakítja ki az értékesítés jövőjét.”

Címkék: trendek ékszer személyre szabás 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr178338302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása