HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Összefog a Syfy amerikai tévéhálózat és a MakerBot

ferenck 2016.01.06. 08:30

A Syfy amerikai tévéhálózat bejelentette a Syfy Lab, első „innovációs laboratóriumuk” indulását, ahol olyan népszerű technológiákkal foglalkoznak majd, mint a 3DP, a VR, az Internet of Things (IoT) és más immerzív high-tech megoldások. Újdonságaikról a ma induló CES 2016-on számolnak be.

A kreatív televíziós történetmesélésről, csúcstechnológia iránti vonzódásról ismert Syfy (The Magicians, 12 Monkeys stb. sorozatok) megállapodott a MakerBottal, hogy exkluzív modelljeinek nyomtatható fájljait közzéteszik a Thingiverse-en. Ez azt jelenti, hogy ők az első tévéhálózat, amely eredeti saját tartalmakat oszt meg a közösségi 3DP platformon: karaktereket, helyszíneket, űrhajókat stb.

syfy.JPG

A MakerBot részéről elmondták, hogy ez az első, de nem az utolsó komoly összefogás egy 3DP cég és valamelyik nagy televíziós hálózat között. Bizakodnak, hogy modellként szolgálhat hasonló jövőbeli összefonódásokhoz. A rajongók egész biztosan megtalálják számításaikat.

syfy0.JPG

A Syfy Lab más ígéretes kezdeményezésekről is beszámolt. Például arról, hogy az eredeti Expanse sorozat sikeres IOS és androidos VR appja után a Samsung Gearre is írtak 3D virtuálisvalóság-alkalmazást.

syfy1.JPGsyfy2.JPG

Címkék: sci-fi innovátorok MakerBot Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr998243862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása