HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kerekes nyomtató

ferenck 2015.12.21. 08:30

Kevés a hordozható 3D nyomtató, a legmodernebb gépek nagyok és nehezek. Több gyártó printerek kompakt modelljével, egyes komponensek méretcsökkentésével stb. próbálja megoldani a problémát.

Robert Flitsch, a New York állambeli Addibots (additív gyártórobotok) startup alapítója más módszert választott, amivel semmit sem kell lebutítani, nem kell méretet csökkenteni: kerekeket szerelt a gép alá. Elmondása alapján cége mobil 3DP robotok fejlesztésére és gyártására specializálódik. Bizakodik, hogy gépei három éven belül a piacra kerülnek.

kerekes.jpg

Flitsch robotjai azonban többek kerekekre szerelt nyomtatóknál. R/C és autonóm üzemmódban egyaránt működnek, a cserélhető nyomtatófejekkel különféle anyagok használhatók. A munkatér fogalmát szintén kibővíti: menetközben bárhol, akár közvetlenül arra a felületre is printelhetünk, ahol pont járunk.

kerekes1.jpg

Mivel nagy jégkorong-rajongó, először hokipályán működő, korcsolyára szerelt gépet tervezett.

Címkék: robot nyomtatók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr398187240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása