HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jövőre jön az Asus kevert valóság headsetje

ferenck 2015.11.16. 08:30

Egyes vélemények szerint a kibővített valóság (AR) az infotech következő nagy dobása, sokkal inkább az, mint a virtuális valóság. Az AR-ben a fizikai világ rétegződik a digitális tartalomra, nem zárja be a felhasználót virtuális közegbe, ezért termékenyebb és közösségibb is – hangzik az érvelés. Egyelőre még nem ismerjük a VR hatásait, az AR-ét viszont igen.

A Canon MREAL kevert valóság headsetjéről közzétett információk bíztatóak, akárcsak a tajvani Asus napokban bejelentett, 2016-ra ígért MREAL-je.

asus.gif

Eredetileg a Microsofttal tárgyaltak a HoloLens olcsóbb változatának elkészítéséről, de egyáltalán nem biztos, hogy a két eszköznek köze lesz egymáshoz. Az viszont biztosnak tűnik, hogy az Asus-darab nem lesz olyan drága, mint a hasonló termékek.

Az Intel RealSense 3D kamerájával felszerelt laptopok, notebookok után a cégnek ez lesz a negyedik kevert valósággal kapcsolatos eszköze. Jerry Shen vezérigazgató elmondta, hogy az AR felhasználóbarátabb, mint a VR. A headset mellett egy robotot is ígért 2016-ra.

Címkék: virtuális valóság headset bővített valóság Microsoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr608080890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása