HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Szemüvege és cipő a 2016-os Szingapúri 3DP Verseny tematikája

ferenck 2015.10.29. 08:30

2016-ban már negyedszer rendezik meg a Szingapúri 3D Nyomtatásversenyt, amelynek abakusz, divat, ékszerek, építészet, régi játékok és logók után ezúttal szemüvegek és cipők lesznek a témái.

singapore_1.jpg

Mindkét témában követelmény, hogy a versenyzők kihasználják a technológia előnyeit, egyedi, divatos, tetszetős és mindenképpen kényelmes darabokat alkossanak.

A nyílt kategóriában bárki részt vehet, a fődíj 10 ezer szingapúri dollár (kb. 7100 amerikai dollár), míg a diák kategóriában értelemszerűen diákok közül viheti el valaki az 5 ezer szingapúri dollárt érő első helyet.

singapore2.jpg

A nevezési határidő 2016. április 8, a versenyt a Nanyang Műegyetemhez tartozó Szingapúri 3DP Központ (SC3DP) rendezi. A részvételi feltételek itt olvashatók.

Címkék: verseny Ázsia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr318028552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása