HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Algoritmikus ékszerek

ferenck 2015.10.01. 11:30

Davis Reese, a Ringling College of Art & Design (Sarasota, Florida) hallgatója mindenképpen valami újat és teljesen eredetit akart alkotni édesanyja születésnapjára, és belevágott a kockákon alapuló RITHMS ékszerprojektbe. A projekt különlegessége, hogy sokkal több köze van a tudományokhoz, matematikához, mint a hagyományos ékszerészethez.

Algoritmusokból, digitális rácshálózatból és újragenerálható formákból kiindulva jutott el nyomtatott karkötőkig, fülbevalókig és nyakláncokig. Korábban soha nem használt 3D printert, a 2D koncepciót 3D-vé átalakító szoftver fejlesztésében Richard Southwell matematikus segítette. A programon valamelyest módosított, és elkészítette a különleges gyűjteményt. Az egyedi darabokat édesanyja és iskolatársai hordják.

algoritmus.jpgalgoritmus2.jpgalgoritmus3.jpg

Címkék: ékszer

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr127870478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sol Durka 2015.10.02. 18:08:57

Számomra a karkötő egyszerűen randa. Ráadásul ékszernek hordhatatlan, sőt balesetveszélyes is. A fülbevaló sem igazán izgalmas.

A fiatalember lehet, hogy nagyszerű mérnök lesz, de ékszerkészítőnek ne menjen. Ahhoz szükséges némi kis esztétikai ízlés is, és a hölgyek ízlését se árt tanulmányozni.
süti beállítások módosítása