HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

„3D nyomtató”, „3D nyomtatás”, „additív gyártás” Google-keresésekben

ferenck 2015.08.25. 11:30

A 3DPrint.com utánanézett, hogy Google-keresésekben milyen gyakorisággal fordulnak elő a 3DP technológiai kulcsszavai. A statisztikák nem hazudnak, trendek olvashatók ki belőlük. Viszont korlátozottak is, mert jelen esetben csak az angol nyelvű kutakodásokat vizsgálták, tehát az angol nyelvű országok komoly előnyben voltak másokkal szemben. A Google persze nem az összes alapján listáz, hanem 100-as skálán ad relatív statisztikákat. Ha egy ország például 100, egy másik pedig 50, akkor az előbbi országban a felhasználónkénti keresés kétszer nagyobb, mint az utóbbiban.

A „3D printer” kifejezésre toronymagasan Hollandiában keresnek rá leggyakrabban. Hollandiát az Egyesült Államok, Ausztrália, Szingapúr, Új-Zéland és Kanada követik. Az Egyesült Királyság hiánya viszont komoly meglepetés. Városonkénti bontásban három ausztrál város, Brisbane, Melbourne és Sydney az első három, míg az USA-ban Seattle a listavezető.

stats.jpg

A „3D printing” teljesen más eredményt mutat: Szingapúr és Dél-Afrika magasan vezet, Hongkong, Ausztrália, Új-Zéland, az USA és az Egyesült Királyság követik őket. Városokat illetően nincs nagy eltérés, mert Melbourne, Sydney, Brisbane a sorrend.

Az „additive manufacturing” megint más sorrendet mutat, és az első ötben egyedüli alkalommal itt találunk nem angol-nyelvű országot: az USA, az Egyesült Királyság és India mögött, Kanada és Franciaország előtt Németország a negyedik. A városok sorrendje: Szingapúr, Bangalore, Washington, London, NYC.

Címkék: trendek Google

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr117680156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása