HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Barkácsolók aranykora

ferenck 2015.07.20. 08:30

A 3D nyomtatás permanens forradalma az új gyártás, az ipari tevékenység átalakulása mellett a digitális tárgyalkotás széleskörű elterjedésében, a „csináld magad” (DIY) reneszánszként értelmezhető Maker mozgalomban csúcsosodik ki. A technológia – és a 3D fájlokat megosztó, ingyen vagy anyagi ellenszolgáltatásért közkinccsé tevő egyre több weboldal – minden korábbinál nagyobb mértékben demokratizálja, szélesebb rétegek számára teszi lehetővé tetszés szerinti tárgyak otthoni elkészítését.

A folyamatot tökéletesen illusztrálja, hogy újabb és újabb házilag nyomtatható plusz némi elektronikával kiegészített tárgyakról ma már napi rendszerességgel érkeznek hírek.

PC monitor, mozgásérzékelős (giroszkópos) játékfigura, Gyroman és egy lengyel környezetbarát lámpa a legutóbbi három, egyetlen hétvégén. Adafruit, Instructables, Cults a három fájlmegosztó oldal, természetesen mindegyikhez mellékelnek használati utasítást.

barkacs1.jpgbarkacs2.jpgbarkacs3.jpg

Címkék: csináld magad Maker kultúra Maker mozgalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr507640246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása