HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Szuperhősök 3D nyomtatásban

ferenck 2015.04.15. 08:30

A Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter könyvsorozat egyik hőse Gabriel, a világ 500 legjobb katonájának legelőnyösebb génjeiből létrehozott fejvadász volt.

A korábban Vasembert nyomtató Hugh Holder most a szuperhős Gabrielnek nyomtatott stílszerű páncélruhát, sisakot, fegyvereket.

cosplay3.jpg

Holder munkája szorosan kapcsolódik az előadó-művészet egy ágához, az úgynevezett cosplay-hez. A Wikipédia szerint „lényege, hogy a résztvevők különböző jelmezeket és kiegészítőket viselve próbálnak karaktereket, ötleteket, koncepciókat megjeleníteni. A jelmezt készítő illetve viselő személyek, a cosplayesek, gyakran külön szubkultúrát alkotnak, melynek középpontjában e különleges szerepjáték iránti szenvedélyük áll.”

cosplay5.jpgcosplay2.jpgcosplay1.jpgcosplay4.jpg

Címkék: játék jelmez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr37273071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása