HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatóanyagokat fog fejleszteni a világ ötödik legnagyobb vállalata

ferenck 2015.01.20. 11:30

A Kínai Kőolaj és Vegyipari Társaság, a Sinopec Csoport bejelentette: 3D nyomtatásrészleggel bővül. A Sinopec bevételeket illetően a világ ötödik, vegyszergyártóként pedig második legnagyobb vállalata. A 3D nyomtatást stratégiai jelentőségűnek, a fenntartható gazdasági fejlődés kulcselemének tartják.

sinopec.jpg

Fu Chengyu elnök elmondta, hogy a „fejlesztés+gyártás+szolgáltatás” egyenletre összpontosítanak a közeljövőben. Három változásról beszélt ezzel kapcsolatban: extenzívről intenzív fejlesztésre váltanak, az „olaj+vegyszerek” ipari szerkezettől az „energia+anyag”, a gyártáson keresztüli értékteremtéstől a technológiai innováció és szolgáltatások felé mozdulnak el. Az elnök innovációs parkok alapítását is felvetette.

A jövőbeli gazdasági fejlődéssel kapcsolatban a természetesgáz-ipar bővítését, a nem-olajalapú üzleti tevékenységek és az iparágak közötti integráció promótálását, az energia és környezetvédelem szélesebb körű alkalmazását javasolta. Új energiaforrásokról és anyagokról szintén beszélt. Az új anyagokkal kapcsolatban kiemelte a 3D nyomtatás jelentőségét.

Címkék: trendek Kína nyomtatóanyagok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr987089427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I am an Android · http://androiddownloadsforfree.blogspot.com 2015.01.20. 17:13:21

jó váltásnak tűnik, kitudja milesz az olajjal, főleg hogy egyre olcsóbb
süti beállítások módosítása