HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Madame Tussauds modellek online

ferenck 2014.12.02. 11:30

Valószínűleg a világ legtöbbet fényképezett kiállítási tárgyai között vannak a Madame Tussauds panoptikumok viaszfigurái. A 3D szkennelés és a 2D képeket 3D modellekké átalakító szoftverek gyors fejlődésével csak idő kérdése volt, hogy a figurák mikor tűnnek fel valamelyik 3D modellmegosztó oldalon.

tussauds1.jpg

Megtörtént, a Sketchfab honlapjáról 32-t máris letölthetünk, köztük Harrison Fordot az Indiana Jones korszakból, Martin Luther Kinget, Tupacot, George W. Busht stb. Semmi meglepő nincs a crowdsourcing kezdeményezésben, inkább az furcsa, hogy a múzeumnak nem jutott eszébe, bevétel-kiegészítőnek. Valószínűleg a Madame Tussauds és néhány híresség részéről is jogi lépések várhatók, de az még valószínűbb, hogy csak ideig-óráig érhetnek el eredményt, mert a folyamat megállíthatatlan.

Címkék: viasz crowdsourcing Sketchfab Madane Tussauds

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr356949759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása