HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Speciális golyók nyomtatott pisztolyokhoz

ferenck 2014.11.07. 11:30

Nyomtatott fegyverek jelentették a 3D printing utóbbi két esztendejének médiaszenzációit. Az anarchista-libertariánus Cody Wilson vagy a nemrég két év börtönre ítélt Yoshitomo Imura története bejárta a bulvársajtót, boldog-boldogtalan szakértősködött, miközben fegyvereik minőségéről szinte mindenki megfeledkezett. Az igazság prózai: a műanyagpisztolyok valóban veszélyesek, de pár lövés után tönkremennek, szétesnek. Minden egyes lövés kárt okoz bennük.

tolteny.jpg

Eddig mindenesetre így volt. Egy pennsylvaniai fiatalember, a 25 éves Michael Crumling viszont olyan – acéllal megerősített – golyókat (.314 Atlas) talált ki, amelyek semmiféle kárt nem okoznak a nyomtatott pisztolyban. 19-szer lőtt, a tesztek meg se kottyantak a szintén saját tervezésű fegyvernek.

tolteny2.jpg

Az amatőr fegyverkovács elárulta: a közeljövőben félautomata, majd automata pisztolyokat tervez. Töltényeivel pedig a legolcsóbb nyomtatott fegyverekből is sokáig lehet majd lövöldözni.

Címkék: fegyver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr366871903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása