HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtató gyerekeknek

ferenck 2014.06.12. 08:30

A 3D nyomtatás gyors fejlődését jól szemlélteti, hogy a beszédes „3D printing mindenkinek” szlogenű kaliforniai Mission Street Manufacturing gyerekeknek, iskoláknak fejleszt gépet.

A PLA nyomtatóanyaggal működő, biztonságos Printeer-hez nem kellenek CAD-ismeretek, a felhasználó iPad alkalmazás segítségével alkothat és printelhet tárgyakat.

gyerek1.jpg

„A digitális korban a technológiai adottságok elsajátítása az egyik legfontosabb dolog, amit a gyerekek megtanulhatnak. Létezik-e a képernyő és a fizikai világ közti űrt áthidaló megoldás? Igen, most már létezik. A 3D nyomtatást napjaink kíváncsi, technológiaértő gyerekeire találták ki. Ezért készítettük el a Printeert” – magyarázzák a gép fejlesztői.

Ultraprecíziós printer helyett a felhasználót egyszerű tervek kivitelezésére ösztönző alapeszközben gondolkodnak, ráadásul a gyerekek munka közben is láthatják, jól megfigyelhetik a gép meghatározó részeit: motorokat stb. Ez azért fontos, mert képet alkothatnak egy szerkezet belső működéséről.

gyerek2.jpg

A nyomtatót már több kaliforniai iskolában tesztelik.

A projekt folytatásához a Kickstarteren gyűjtenek közösségi támogatást. A nyomtató bevezető ára 549 dollár lesz.

Címkék: oktatás innovátorok Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr156296142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása