HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az első nyomtatott művégtag Haitin

ferenck 2014.05.14. 14:30

A 12 éves Stevenson Joseph születési rendellenességgel jött világra; egyik kezén sem voltak ujjak. A közép-amerikai térség legszegényebb országa, Haiti orvosai semmit nem tudtak tenni az árva kisfiúért, a hiányzó ujjakat nem lehetett helyettesíteni.

stevenson.JPG

A helyszínen tevékenykedő egyik amerikai karitatív szervezet két alkalmazottja egy árvaházban találkozott Stevensonnal. Elhatározták, hogy segítenek rajta. Tudomást szereztek a Robohandről, és felvették a kapcsolatot Richard Van As-szal, az egyik fejlesztővel. Van As művégtagot tervezett a kisfiúnak, a végső változat több hónap munka és három próbaverzió után készült el. A nyomtatott robotkezet elküldték a Port-au-Prince-i Bernard Mevs kórházba, az orvosok áprilisban végezték el a beavatkozást. Stevenson elégedett vele, folyamatosan tanulja használni, és egyre többre képes vele.

Címkék: orvosi implantátumok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr176160598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása