HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson bútort!

ferenck 2014.04.14. 08:30

Az immáron 65 éves francia Philippe Starck napjaink egyik legeredetibb formatervezője azzal vált híressé, hogy a leghétköznapibb tárgyakat képes egyedi műalkotásokká varázsolni. Belső neoncsővel megvilágított lámpa, héliummal töltött átlátszó műanyag gömb, különlegesen abszurd székek, Costes kávéház, egyedi építészeti és belsőépítészeti megoldások New Yorktól Tokióig – hogy csak néhány munkáját említsük. Pályafutása kezdetétől sokkolja, megosztja a közvéleményt.

stack1.jpg

Az innováció és az újdonságok iránt mindig nyitott művésznek elege lett abból, hogy egy adott tárgy –legyen akármennyire fura, meghökkentő – változatlan, késztermék. A felhasználót is be akarja vonni az alkotásba; irányítsa ő az egész folyamatot.

Legújabb projektje, a TOG elképzelései szerint a 3D nyomtatás elterjedésével, az eszközök olcsóbbá válásával laza együttműködésen és „nyílt forráskódon” alapuló művészi közösséggé alakul, amelynek keretében mindenki megtervezheti és ki is nyomtathatja saját bútorait, a terveket pedig megoszthatja másokkal. Nemzetközi kioszkhálózatban gondolkozik, nyáron Sao Paulóban nyitja az elsőt. A kioszkok lehetőséget adnának 3D nyomtatóval nem rendelkező alkotóknak művészi ambícióik kiélésére.

stack2.jpg

A bútortervezés és a belsőtér-alkotás teljes átértelmezése, demokratizálása a távolabbi cél.

Címkék: design csináld magad bútor nyílt forráskód innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr456025844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása