HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Páncélos Barbie

ferenck 2014.03.14. 08:30

A Zheng3 hobbi 3D nyomtatóközösség egyik tagja, Jim Rodda Faire Play nevű mutatós középkori páncélt printelt mindannyiunk szeretett Barbie babájához (egész pontosan a Barbie Fashionistas vonalhoz). Jim Kickstarter-kampányba is kezdett: elsődleges célja, a fájlok közkinccsé tétele mellett, közösségi támogatással szeretne továbbdolgozni a prototípuson, finomítani, pontosítani rajta.

barbie1.jpg

A jelenlegi modellt Jim négyéves unokahúga ihlette meg. Születésnapjára valami egészen különleges ajándékkal akarta meglepni a kislányt. Az ötletet gyors tett követte: különböző kameraszögekből fényképezett Barbie babákat, a fotókat pedig referenciaként használta a Maya szoftverrel elkészített modellhez. Magát a páncélt MakerBot Replicatorral nyomtatta ki.

barbie2.jpg

A Creative Commons alatt terjesztett páncéllal bármit tehetünk: megoszthatjuk, módosíthatunk rajta, sőt – mindaddig, amíg feltüntetjük a Zhen3-t – akár kereskedelmi célokra is használhatjuk. A Zheng3 honlapról egy másik középkori Barbiet (Athena Makeover Kit)is letölthetünk és kinyomtathatunk.

 

Címkék: hobbi Kickstarter MakerBot

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr675858943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.03.14. 23:36:23

Én is el tudnék játszani egy olyan nyomtatóval.
Bár nem Barbi páncélt csinálnék, de azért ötletes.
De jó hogy nem látni amit írok!
süti beállítások módosítása