HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Bentley-tervezés 3D nyomtatóval

ferenck 2013.09.16. 11:30

Az 1919-ben alapított angol Bentley Motors Limited elsősorban luxusautók gyártásával foglalkozik. Az autómárka gyakran megjelenik a populáris kultúrában, például James Bond is rajong érte. A Bentley-tulajdonosok közé olyan hírességek tartoznak, mint II. Erzsébet, Mike Tyson, Shaquille O’Neal, vagy az Oracle-alapító Lawrence Ellison.

bentley1.jpg

Az autókat a mérnöki tökély mellett a mindenkori csúcstechnológiák használata is jellemzi. Cseppet sem meglepő, hogy legújabban élnek az additív gyártótechnológia lehetőségeivel, tervezőstúdiójukban – a tényleges gyártás előtt, alkatrészek értékelésénél és tesztelésénél, miniatűr modellek elkészítése során – a Stratasys Objet30 Pro desktop és a több anyag printelésére alkalmas (multi-material) Objet500 Connex gépekkel is dolgoznak.

bentley2.jpg

Az Objet500 Connex lehetővé teszi, hogy a tervezők különféle anyagokat, anyagtulajdonságokat ugyanazon nyomtatás során összekombináljanak, azaz egyetlen printelésnél merev és gumiszerű, tiszta és áttetsző matériákat keverjenek egymással. A Stratasys gumiszerű nyomtatóanyagának köszönhetően, a gumi keménységét, nyúlékonyságát, szakítószilárdságát is szimulálhatják és tesztelhetik, majd többféle alkatrészt gyárthatnak belőle.

Címkék: autómodell multimaterial Stratasys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr595513626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása