HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A hiba művészete

ferenck 2013.08.21. 14:30

A 3D nyomtatásban népszerű „csináld magad” (DIY) szellemiséget markánsan képviselő RepRaphoz kapcsolódó 2011-es „A hiba művészete” blogbejegyzés majdnem azonos nevű (The Art of 3D Print Failure) Flickr-csoport alapítására inspirált néhány kreatív szellemet.

hiba4.jpg

Az oldalra változatos okok miatt félresikerült nyomtatásokat posztolnak 3D printer felhasználók. Megvitatják, hogy hol hibáztak, mit kell másként tenni, azaz praktikus tanácsokat adnak.

hiba1.jpg

Másrészt viszont – a modern művészetek egyik felismeréseként – a hiba is felfogható új esztétikai minőségként, az eredeti szándéktól eltérő alkotások eredőjeként. Nem meglepő módon, az oldal tanácsadás mellett szép lassan valami mássá, félresikerült műalkotások gyűjteményévé is vált. Egyik-másik megmosolyogtat, de jócskán akadnak köztük izgalmas darabok is.

hiba5.jpghiba3.jpghiba2.jpg

Címkék: csináld magad művészet nyomtatási hibák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr765468316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása