HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatóval felszerelt lakások kiadók!

ferenck 2013.07.10. 11:30

Alex Hodara 23 éves bostoni ingatlanügynök. Cégcsoportját, (Hodara Real Estate Group) 2009-ben alapította, azóta sikert sikerre halmozott, egyike a Businessweek 25 év alatti 25 csúcsvállalkozójának. Cége ma már nemcsak kereskedéssel, hanem épületek, lakások felújításával is foglalkozik.

Véleménye szerint a megvásárolt vagy bérelt átlaglakások technológiai felszereltsége olyan, mintha még mindig az 1880-as években élnénk. Sürgősen változtatni kell, „alanyi jogon” kell bevezetni a legmodernebb gépeket: beépített HDTV-t, vezeték nélküli tableteket, 3D nyomtatót.

boston.jpg

A kelet-bostoni Everett utca 191. szám alatti háromszobás ingatlan az állatorvosi ló: az egyik helyiségben – az iRobot Roomba porszívója, fürdőszobába „épített” iPad, iPad és iPhone által is használható kivetítő, vezeték nélküli hangfalak, receptek elkészítéséhez használandó konyhai tablet mellett – 3D printer is található. A csúcstechnológiák bevezetése nem egész 1 százalékkal növelte a felújítási költségeket.

A lakás szeptember 1-től havi 3100 dollárért kiadó, és máris találtak bérlő. Hodara minél több ingatlant szeretne hasonló módon felújítani.

Címkék: trendek innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr395397984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása