HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Penrose – holland-tajvani kutatási program

ferenck 2013.05.07. 11:30

A tudományos kutatások alkalmazásaira fókuszáló Eindhoven-székhelyű holland TNO és a tajvani Ipartechnológiai Kutatóintézet Penrose néven hároméves közös kutatási programot indított.

A program a tervek szerint innovációs ökoszisztémaként fog működni, lehetővé teszi, hogy a partnerek hozzáférjenek a legújabb anyagokhoz, együtt dolgozzanak ki még újabbakat, munkafolyamatokat és eszközöket. Mindezzel az additív gyártás társadalmi szintű elfogadásához és gyors elterjedéséhez akarnak hozzájárulni.

tajvan2.jpg

Az ipari igényekhez igazodva, három alkalmazási programon dolgoznak: high tech alkatrészeken és tartozékokon, beágyazott elektronikán, valamint a kissé általánosan hangzó „emberrel kapcsolatos elemeken.” Az egyik munkacsoport a különféle anyagokból létrehozandó mechatronikai megoldásokra összpontosít. Izgalmas és meglepő anyagkombinációk várhatók – polimerekkel, fémekkel, kerámiákkal és más, az elektromosságot nagyon jól vezető matériákkal kísérleteznek.

tajvan1.jpg

Címkék: kutatás innovátorok gyártótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr445230190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása