HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Additív Gyártás Érdekcsoportot alapított a Siemens

ferenck 2024.02.20. 08:00

A Siemens Digital Industries Software Additív Gyártás Speciális Érdekcsoportot (AMSIG) alapított. A technológia iránt érdeklődő csoport tagjai rendszeresen fognak találkozni, hogy információt cseréljenek, fontos adatokhoz jussanak hozzá, hálózatokat alakítsanak ki.

A Siemens bevallott célja, hogy ügyfeleinek helyet biztosítson a tanulásra, szembesülhessenek új gondolatokkal, megosszák egymással ismereteiket, és mindez gyorsan történjen, ne menjen el sok idejük vele.

3dnyomtatas_siemens_7.jpg 

Az összejöveteleken a vállalat szoftvereit fogják bemutatni, meghatározott iparágról vagy témáról beszélgetnek, és megismertetik a legújabb technológiákat. Az eseményt a Siemens alkalmazottjai, partnerei és ügyfelei is levezényelhetik.

Két hetente kerül sor rájuk, harminc percig tartanak, mindegyiket rögzítik. A tagok hozzáférnek a felvételekhez, és kapcsolatba léphetnek a prezentációkat tartó számos szakértővel is. Egyes eseményeken a Siemens szoftvereit használva, speciális utasításokat is végrehajtathatnak. A cég ügyfelei követhetik új folyamatok kidolgozását, tanulhatnak belőlük.

A Siemens azt is szeretné, hogy az események a széles nyilvánosság számára szintén hasznosak legyenek.

Az elsőre február hetedikén került sor, a Speciális Érdekcsoport koncepcióját mutatták be. Érdeklődők bevonzására szánták, hogy a jövőben példaként lehessen rá hivatkozni, és bemutatni, amikor és ahol úgy érzik. Kívülállók jobban megismerik belőle, miről is van igazából szó, összességében pedig új információkkal bővülnek a 3D nyomtatással kapcsolatos ismereteik.

A Siemens évek óta foglalkozik 3D nyomtatótechnológiákkal, hardver-, szoftver- és a szolgáltatások szintjén egyaránt nagyon aktív.

Címkék: trendek Siemens

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr318319463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása