HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az Öröm virága

ferenck 2014.02.10. 08:30

A nyílt tervezésnek és mérnöki tevékenységnek platformot kínáló, 2009-ben alapított, eredetileg észt, jelenleg cambridge-i (Massachusetts) startup, a GrabCAD 2D és 3D modellek együttműködés-alapú létrehozásában, szerkesztésében segíti az érdeklődőket. Bárki fel- és letölthet anyagokat. 870 ezren használják, összesen 300 ezer nyílt forráskódú modellt tartalmaz.

kamilla.jpg

Egyikük az úgynevezett Öröm virága vagy Angyali kamilla (Romashka) a szláv hagyományból ered. Jövendölésre használták: letépjük egy szirmát, aztán egy másikat, és így tovább, miközben a „szeret, nem szeret” szöveget mormoljuk. Az eredeti változatban két végkimenetel lehetséges, a nyomtatásra váró modell bonyolultabb. Minden egyes letépett szirom újjal helyettesíthető. Ha összeállnak, úgy néznek ki, mint egy valódi – de inkább mechanikus, fogaskerekek vezérelte – kamilla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr835751955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása