HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Ipari 3D nyomtatás: az SLM is szárnyal

ferenck 2021.10.11. 08:00

A 3D nyomtatást meghatározó több nagyvállalathoz hasonlóan, a szelektív lézeres olvasztásról (selective laser melting, SLM) ismert lübecki SLM Solutions, a 2020-as döcögés után, masszív növekvő pályára állt. A tavalyi év első félévében 13,7 millió euró értékben rendeltek tőlük, 2022 azonos periódusában már 24,7-ért. A bevételek kicsit lassabban, de szintén emelkedtek: 31,2 millió után most 31,7-nél tartanak.

Az év végéig nagyobb ütemet, 15 százalékos emelkedést várnak.

3dnyomtatas_slm_3.jpg

Sam O’Leary vezérigazgató elmondta, hogy az átoltottság miatt sokat változott a globális környezett, könnyebb elérni az ügyfeleket, potenciális vásárlókat, és az erős második félévet követően, 2022 még jobb lesz. Az optimizmusra például három amerikai légjármű-ipari céggel kötött szerződés ad okot. És persze az is, hogy a járvány ellenére, az egyik legjobb évükről van szó.

David Ackermann pénzügyi igazgató hangsúlyozta, hogy a számok összhangban vannak az év elején megfogalmazott célokkal, és nagyon örülnek az amerikai nyugati parton a negyedik negyedévben nyitó Kiválósági Központnak, ahol nikkelalapú szuperötvözeteken fognak dolgozni.

A Covid-19 egyik következményeként, az SLM Solutions digitálisabban közelíti meg a piacot, mint a járvány előtt.

Ennek egyik jele, hogy elsőszámú okként, az utóbbi hónapok sikeres digitális kommunikációjára hivatkozva, nem vesznek részt a november 16. és 19. között, Frankfurtban megrendezésre kerülő Formnext 2021-en, az additív gyártás és az ipari 3D nyomtatás legnagyobb éves seregszemléjén. A járvány ellenére elért eredményeket, a termékeiket, személyzetüket és vállalati kultúrájukat mind inkább meghatározó digitalizációval magyarázzák.

A digitális kommunikációba az eddiginél is többet invesztálnak, a fogyasztói élményt és az infrastruktúrát is növelni akarják. A jövő additívgyártás-specialistáira gondolva, ezirányú oktatási programokat is támogatnak.

Címkék: trendek üzlet cégek ipar SLM Formnext

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr4816659596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása