HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás az amerikai választási kampányban

ferenck 2016.08.04. 11:30

A két nagy párt konvenciójának lezárulásával gőzerőre kapcsolt az amerikai elnökválasztási kampány. Nem egész száz nap, és megtudjuk, Hillary Clinton vagy Donald Trump vezeti-e a következő négy évben a világ legnagyobb hatalmát.

A minden korábbinál nagyobb iszapbirkózással kecsegtető kampányban már eddig szembesültünk fura kommunikációs és információtechnológiai megoldásokkal, köztük különös 3D nyomatokkal.

kampany2.jpg

A brooklyni Holy Faya ékszerstúdió például Bernie Sanders Szerelem-templom Fotóstúdióval készült egy divatbemutatóra, ahol MakerBot gépeken „Bernie for Democracy” szöveggel nyomtattak rózsaszín gyűrűket.

kampany1.jpg

Donald Trumpot életnagyságú printelt másával várták a clevlandi Republikánus Konvención.

kampany.jpg

Isaac Budmen művész, tervező és „élethosszig feltaláló” elkészítette Hillary Clinton kampánylogójának nyomtatott változatát. Ugyanő Trumpra is reagált: miután a megosztó republikánus jelölt kinyilatkoztatta, hogy az ő regnálása alatt mindenki milliomos lesz, Budmen milliódolláros érmét printelt, Trump-fejjel.

kamoany0.jpg

És ez csak a kezdet…

Címkék: politika amerikai elnökválasztás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr268933278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása