HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Épületmodellezés mindenkinek

ferenck 2016.02.22. 08:30

A Lego-szerű Arckit építőkocka-rendszert Damien Murtagh építész találta ki – mindenkinek. A legújabb készlet, a Shapeways-en keresztül a hónap végétől beszerezhető Infiniti 3D méretre szabott nyomtatott kiegészítő részeket is tartalmaz.

Az építészethez digitális modellezést alkalmazó Murtagh az Arckittel akart visszatérni a gyökerekhez, a fizikai modellezéshez. Mini építőkockái úgy működnek, mint a Lego, a belőlük kirakott modellek modulárisak, átalakíthatók. Cseppet sem meglepő, hogy sikeresek is.

arckit.jpg

Négy változat jelent meg eddig, mindegyik darab 1:48 kicsinyítés, az egyes változatokban különféle formájú és mennyiségű padló-, faldarabok, ablakok, bútorok stb. találhatók.

arckit0.jpg

Az Arckit nemcsak építészeknek, hanem minden érdeklődőnek remek eszköz tervek vizualizálásához. Építészek mellett amerikai iskolákban is használják már.

arckit1.jpg

Murtagh bővíti a kínálatot: az új csomagban nyomtatott templomtornyok, boltívek, kupolák, oszlopok, lépcsők tájelemek stb. is lesznek. 2016-ban további készletek várhatók még, köztük az első többszínű építőkocka-gyűjtemény, a Go Colours, ami különösen az oktatásban lehet majd nagyon népszerű.

Címkék: építészet épület modularitás 3D modellezés Lego

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr328409198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása