HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson Raspberry Pi kamerát!

ferenck 2015.11.03. 11:30

Gregory Holloway, a BigBox 3D nyomtató főmérnöke és egy mini lézergravírozó/vágó feltalálója Raspberry Pi kamerát nyomtatott. Tavaly fejlesztett SnapPiCam kamerája szolgált alapul, amelyet elmondása szerint legfőbb ideje volt újragondolni és úgy átdolgozni, hogy printelhető legyen.

Kameráját Képnek (Picture) hívja, és részt vesz vele a Raspberry Pi az Instructables közösségi oldalon meghirdetett versenyén.

kamera_1.jpg

A részletes használati utasításban leírja, hogy milyen elektronikus alkatrészek kellenek hozzá. A fájlokhoz az 1234 Designt, a nyomtatáshoz a BigBoxot használta. A printelés tíz óra hosszat tartott.

kamera1_1.jpg

Azt tanácsolja az összes vállalkozó szellemű makernek, hogy a tervezés megkezdése előtt mindenképpen ellenőrizzék le az elektronikus alkatrészeket, mert nincs bosszantóbb annál, ha a kész nyomtatott gép hibás vásárolt egység miatt nem működik.

Címkék: kamera Raspberry Pi Instructables

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr808044002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogger Betti · http://bettiangyalai.blog.hu/ 2015.11.05. 04:47:04

komolyan nem értem ezt az index2-t. gasztrogeci, divatlófasz, világutazó csicskák, életmódtanácsadó, videójátékos fasságok, szar filmajánlók, de sehol egy igazi PINNNA!
szerencsére én még a régi értelmes konzervatív réteget képviselem!
bettiangyalai.blog.hu/
süti beállítások módosítása