HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott kutyaeledel lesz az amerikai elnökjelöltekből

ferenck 2015.09.18. 08:30

Különleges meglepetéssel készült a chicágói Funproductive a Republikánus Párt szeptember 16-i második elnökjelölt-vitájára.

A meglepetés tárgyát képező Boneheads 2016 projektnek a Kickstarteren is kampányolnak. A csökönyös, ostoba embert jelentő, meglehetősen pejoratív „bonehead” kifejezést a búroktól fehérek felsőbbségét hirdető skinhead-csoportokig, politikától a képregényekig széles területen használják. Ezúttal Donald Trumpra, Hillary Clintonra, Jeb Bushra, Chris Christie-re és Ted Cruzra, persze viccesen, cinikusan élcelődve rajtuk.

boneheads.jpg

Történt ugyanis, hogy Jack Knott, a Funproductive elnöke tévén nézte a vitát, és a kutyája pont evett. Hirtelen úgy látta, mintha Donald Trump arca lenne az eledelen. Ekkor ugrott be neki az ötlet, amivel egy kicsit az amerikai alkotmány első módosításában megfogalmazott alapjogok is demonstrálhatók. Maximum Trump pereli be őket.

Mivel az egész kampány egy hatalmas cirkusz, Knott és társai előszedték DonkeyHotey remek karikatúráit a jelöltekről, és a fejeket kutyakajára nyomtatták. Egyszerű alapanyagokat használtak: teljes kiőrlésű lisztet, kókuszreszeléket, tojást és persze a kutyusok nagy kedvencét, földimogyorós vajat is. Jelöltenként más-más ízben.

bonheads4.gif

Cégének nem volt sok tapasztalata korábban a 3D nyomtatással, Blenderrel és FaceGennel kezdtek el kísérletezni, majd a 3DHubson keresztül makerekkel ismerkedtek meg, akik segítettek a kivitelezésben.

boneheads3.jpgboneheads2.jpg

Címkék: politika állatok Kickstarter

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr507795104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogger Betti · http://bettiangyalai.blog.hu/ 2015.09.19. 12:39:51

Na, ki lesz az első, aki elsüti (!) a magyar voantkozású példákat?
bettiangyalai.blog.hu/
süti beállítások módosítása