HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson vezeték nélküli egeret!

ferenck 2015.06.22. 14:30

Olcsó vezeték nélküli egeret bárhol találunk, viszont sokkal izgalmasabb, ha saját magunk készítjük el, mégpedig 3D nyomtatással.

A Machinest nevű Instructable felhasználó is így gondolhatta, és – ellentétben az elektronikával és informatikával –, a 3D modellezésről ugyan nem sokat tudott, de menet közben alaposan megismerte, és sikerült abszolválnia a magának kitűzött feladatot.

wirelessmouse1.jpg

Több szakember tanácsát kikérve, a ProtoDnD online 3DP együttműködési platform segítségével tervezett és nyomtatott egy egeret, majd használati utasítás formájában megosztotta tapasztalatait.

wirelessmouse2.jpg

Ha kedvet kapunk az egérnyomtatáshoz, fontos információ, hogy csak néhány elektronikai alkatrészt kell megvásárolni, minden más printelhető.

Címkék: csináld magad Instructables

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr307562324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása