HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Online raktár 3D modelleknek

ferenck 2013.05.09. 11:30

Két san diegói vállalkozó, Drew Taylor és Josh White 3DAGOGO vállalkozása a 3D nyomtatás üzleti modelljein kíván változtatni. Alapkoncepciójuk a technológia fogyasztói szegmensben történő széleskörű elterjedését korlátozó tényezők megszüntetése. A fogyasztókat és gyártókat egyaránt megcélzó első lépésben tárházat hoznak létre nyomtatható, tesztelt és hitelesített modellek számára.

diego.jpg

A 3DAGOGO új 3D fájlok létrehozását és már létezők módosítását is támogatja. A változtatások tesztnyomtatás előtt kivitelezhetők, aztán jön a nyomtatás, fényképek, katalógus készítése, portfolió kiegészítése. Taylor és White az előállítási folyamat azon fázisait is szem előtt tartja, amelyekről a kezdők gyakran megfeledkeznek: nyomtatás utáni dokumentáció, gépbeállítások, nyomtatási idő nyilvántartása stb. Összességében a tapasztalatokkal nem rendelkező felhasználók munkáját megnehezítő CAD szoftverek szerepét akarják csökkenteni.

A szolgáltatás 3D modellek elkészítését is tartalmazza, amivel szintén a gyakorlat híján lévő érdeklődőkkel próbálják megszerettetni a technológiát. Ellentétben a többi hasonló kezdeményezéssel, nagyívű tervek helyett inkább hétköznapi tárgyakra összpontosítanak.

Címkék: gazdaság üzleti modell Kickstarter CAD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr665232139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása