HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tíz nyomtatott helyszín asztali háborús játékokhoz

ferenck 2016.05.02. 14:30

Miniatűr asztali háborús játékok, például a Warmachine vagy a Warhammer terepekkel, akadályokkal élvezhetők igazán. Különben hogyan válasszuk ki csapatainkat, stratégiánkat?

A játékosok helyszínek helyett azonban inkább a katonáikkal foglalkoznak. Az épületek esetlegesek, az akadályokat időnként papírdobozokból készítik el, és így tovább.

Itt jön képbe a 3D nyomtatás – a 3DPrint.com a Thingiverse és a MyMiniFactory kínálatát böngészte át, és válogatott ki tíz izgalmas kiegészítőt: moduláris hidat, várromot, úthálózatot, teleportálót stb. Mindegyik letöltése ingyenes.

wargaming.jpgwargaming0.jpgwargaming2.jpgwargaming1.jpgwargaming3.jpgwargaming4.jpgwargaming5.jpgwargaming6.jpgwargaming7.jpgwargaming8.jpg

Címkék: játék Thingiverse MyMiniFactory

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr708677440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása