HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Globális szabványszervezet vásárolta fel a legnagyobb 3DP piacelemzőt

ferenck 2022.01.17. 08:00

A globális szabványokat kidolgozó ASTM International felvásárolta az additív gyártásban úttörőnek számító, a szakterületi változásokról, piaci trendekről rendszeres beszámolókat, mélyelemzéseket (Wohlers Report) készítő Wohlers Associates-t. Az abszolút referenciát.

Egyetlen elemzőcég sem foglalkozik olyan régóta a 3D nyomtatással, mint az elemzései mellett tréningeket szervező és konzultációs szolgáltatásokat is nyújtó Wohlers.

„Örömmel köszöntjük a Wohlers Associates-t az ASTM-családban. A Wohlers több mint harminc éve az additívgyártó-közösség megbízható hír- és elemzés-forrása, és izgalommal várom, hogy a két megbízható és hiteles márka mire lesz képes együtt” – nyilatkozta Katharine Morgan, az ASTM International elnöke.

3dnyomtatas_wohlers.jpg

Az ASTM a Wohlers Reportot, a cég termék- és szolgáltatás-portfolióját saját tagjai és az AM Kiválóságközpont munkáival összekombinálva, a globális 3DP közösség számára próbálja bővíteni az üzleti intelligencia lehetőségeit, a tanácsadást és a források körét.

Terry Wohlers, a Colorado állambeli cég elsőszámú konzultánsa és elnöke az ASTM International-ben az additív gyártás piaci intelligenciájával foglalkozó szekciójának lesz az igazgatója, közvetlen munkatársa, Noah Mostow szintén az ASTM AM piaci intelligenciával és elemzéssel fog menedzserként foglalkozni.

„Az ASTM-en keresztül több projekttel tudunk foglalkozni, mint a múltban, és a tanácsadó szolgáltatásokat kínáló csapatunk is nagyobb, mint valaha. Örülünk, hogy az ASTM elkötelezett a beszámolók következő években történő publikálása mellett” – jelentette ki Wohlers.

Szerinte a beszámolók minősége, tárgyilagossága és semlegessége az ASTM International keretében belül is megmarad. A Wohlers Report huszonhat éve jelenik meg, azóta az iparág legszélesebb körben olvasott kiadványának számít. Huszonhat éve legtöbbünk azt sem tudta, mi az a 3D nyomtatás…

Az akvizícióval az ASTM iparági pozíciói tovább erősödnek, lehetőségei jelentősen bővülnek – többek között piaci intelligencia, technikai és stratégiai tanácsadással, még jobban képben lesznek az AM aktuális trendjeit illetően. Együtt sokat tudnak tenni az AM iparosodásának a felgyorsításáért.         

Címkék: trendek jövő üzlet cégek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr316756446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása